Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
soha nem hagyták még el ennyien Magyarországot
  2016-04-05 19:23:00, kedd
 
  ÉS MÉG MENNYIEN FOGNAK, HA JÖN AZ ÖSSZEOMLÁS!
DE!!!!!!!

nem fog az ország elnéptelenedni! Gyorsuló ütemben szaporodnak a cigányok,na meg hát nálunk él, Európa második legnagyobb zsidó közössége!
Magyarorszàg az a hely 2016-ban ahol semmi nem müködik.
Egy kisvàrosi fiatal szakember léte kimerül a vegetàlàsba céltalansàgba,
igy tovàbb àll.
Ez a terv része, magyarokat elüldözni,kell a hely az újaknak!

***********************


“Elindultam szép (?) hazámbúl..."


Posted on 2016-04-05 by Admin

Megdöbbentő számok: soha nem hagyták még el ennyien Magyarországot


Soha nem hagyták még el annyian hosszú időre Magyarországot, mint tavaly. Elsősorban a képzettek és a fiatalok mennek tartósan külföldre, vagyis egyre erősebb agyelszívás sújtja az országot.
Egy városnyi magyar szedte a sátorfáját tavaly, és döntött úgy, hogy külföldre költözik - legalábbis a statisztikák szerint. Tavaly majdnem 33 ezren hagyták el az országot a KSH adatai alapján, ami új rekord, habár a kivándorlás növekedési üteme lassult: ez 4,6 százalékos emelkedés 2014-hez képest, szemben az elmúlt öt év 40-70 százalékos dinamikájával. Valószínű, hogy a számok alulbecsültek: a kivándorlás ennél gyorsabb ütemű lehet, miután a statisztikai hivatalnak csak azokról van tudomása, akik jelezték a szándékukat a hatóságoknak.
“Fölösleges a kivándorlás csökkenésében reménykedni - mondta a Világgazdaságnak Hárs Ágnes , a Kopint-Tárki kutatója. - Nem láthatunk semmilyen olyan változást Magyarországon, amely megfordítaná a folyamatot."

vg
Külföldre túlnyomórészt a fiatalok mennek, ami a következő években egyre súlyosabb problémákat okozhat a munkapiacon. A migráns magyarok 44 százaléka 30 év alatti, 75 százalékuk pedig még nem érte el a 40 éves kort. A kivándorlás nemcsak az egyetem elvégzése után jellemző, a folyamatot felgyorsította a röghöz kötés, az egyetemi férőhelyek drasztikus csökkentése és egyes szakok támogatásának megvágása.
,,Az iskolarendszer átalakítása, vagyis az életpályában a döntési lehetőségek szűkítése, hozzájárul a kivándorlás felgyorsulásához" - emelte ki Hárs Ágnes. Úgy látja, már nemcsak a felsőoktatási korban lévőknél, hanem a középiskolásoknál is látható az elvándorlás trendszerű növekedése, ami továbbra is erős marad.
A Tárki felmérései is arra utalnak, hogy sokan szeretnék elhagyni az országot. Tavaly rövid távú munkavállalást tíz százalék tervezett, ennél is kedvezőtlenebb, hogy közel ugyanekkora arányban kivándorolnának az országból. A külföldi munkavállalás már egy évtizede népszerű a magyarok körében, a kivándorlási szándék növekedése, vagyis az ország tartós elhagyása azonban új tendencia. A bármilyen típusú, azaz rövid vagy hosszú távú munkavállalást, illetve kivándorlást tervezők aránya a teljes lakosság körében mért 15 százaléknál magasabb az ország szegényebb részeiben, valamint a diplomával rendelkezők, a tanulók és a munkanélküliek körében.
A tavalyi 33 ezer kivándorló 53 százaléka férfi, majdnem kétharmaduk nőtlen. A kivándorlást támogatja, hogy ma már szinte mindenkinek van olyan ismerőse, aki hosszabb-rövidebb ideje Nyugat-Európában él, és segíteni tud a kiköltözéssel járó nehézségek megoldásában. Blaskó Zsuzsa és Gödri Irén, a KSH Népességtudományi Intézetének kutatói korábban arra jutottak, hogy az utóbbi években felgyorsuló kivándorlás agyelszívást jelent Magyarország számára, miután a képzettebbek mennek el. Bár a legfrissebb adatok arra utalnak, hogy már az alacsonyabb képzettséggel rendelkezők közül is egyre többen vállalnak munkát külföldön. A Magyarországról elvándorlók döntő többsége a hivatal szerint az Európai Unió államaiban, főként Németországban, Nagy-Britanniában és Ausztriában él.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Ne feledjük! ŐK KIVÁNDORLÓK!-és nem “kalandozni" vágyók! Ők azok, akik besokalltak, és úgy gondolták: itt csak verte őket a sors keze, itt csak halni lehet! Hát fogták a sátorfát-nem a vándorbotot!-és odébb álltak! El innen!-el Döbrögisztánból! Elmentek? Elmennek? Dehogyis!

EL LETTEK ÜLDÖZVE!
De ami még roszabb hír: “...sokan szeretnék elhagyni az országot. Tavaly rövid távú munkavállalást tíz százalék tervezett, ennél is kedvezőtlenebb, hogy közel ugyanekkora arányban kivándorolnának az országból...Külföldre túlnyomórészt a fiatalok mennek, ami a következő években egyre súlyosabb problémákat okozhat a munkapiacon. A migráns magyarok 44 százaléka 30 év alatti, 75 százalékuk pedig még nem érte el a 40 éves kort...Elsősorban a képzettek és a fiatalok mennek, vagyis egyre erősebb agyelszívás sújtja az országot."
Maradunk mi! A vének, a göthösök, és a képzetlenek! Mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent, MIVEL FOG JÁRNI!
CSAK RAJTUNK MÚLOTT!

https://youtu.be/Vr4TmdbVCAc


http://www.balrad.com/2016/04/05/elindultam-szep-hazambul/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világgazdaságnak, felgyorsulásához, kivándorolnának, döbrögisztánból, magyarországról, kedvezőtlenebb, magyarországot, munkavállalást, németországban, munkanélküliek, magyarországon, felgyorsította, elnéptelenedni, iskolarendszer, támogatásának, túlnyomórészt, kiköltözéssel, munkavállalás, dinamikájával, csökkenésében, képzettséggel, alulbecsültek, felsőoktatási, képzettebbek, agyelszívást, kivándorlást, kivándorlási, megfordítaná, statisztikai, statisztikák, britanniában, életpályában, megoldásában, hatóságoknak, magyarország, százaléknál, ország elnéptelenedni, terv része, fiatalok mennek, városnyi magyar, sátorfáját tavaly, statisztikák szerint, kivándorlás növekedési, számok alulbecsültek, kivándorlás ennél, statisztikai hivatalnak, kivándorlás csökkenésében, következő években, migráns magyarok, kivándorlás nemcsak, egyetem elvégzése, folyamatot felgyorsította, MENNYIEN FOGNAK, Világgazdaságnak Hárs Ágnes, Hárs Ágnes, Blaskó Zsuzsa, Gödri Irén, Népességtudományi Intézetének, Európai Unió, LETTEK ÜLDÖZVE, MIVEL FOG JÁRNI, CSAK RAJTUNK MÚLOTT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Paul David Tripp Április 23  Zilahy Lajos gondolata  Vannak arcok  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Semmit ne higgy el  Szép estét kedves látogatóimna...  Bella István: Zsoltár  Különös!  Föld napja április 22  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Maradék idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Búzaszentelés  Szép estét kedves látogatóimna...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Gábor Dénes gondolata  Pocsai Piroska - NE SIESS!  S a dalok tanulsága  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  A Mester kezének érintése  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Szent György nap  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Kellemes esti időtöltést  Tehetségtelen gyerek nincs.  Szép estét  Facebookon kaptam Gizike bar...  S a dalok tanulsága  Emberként automatikusan értéke...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ébredj  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Szent György nap  Gárdonyi Géza - Április végén  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  Különös!  Ma  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A fák lelke  Az embernek a társa: hiányzik.  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Az idő elsodorja létezésünk  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran... 
Bejegyzés Címkék
ország elnéptelenedni, terv része, fiatalok mennek, városnyi magyar, sátorfáját tavaly, statisztikák szerint, kivándorlás növekedési, számok alulbecsültek, kivándorlás ennél, statisztikai hivatalnak, kivándorlás csökkenésében, következő években, migráns magyarok, kivándorlás nemcsak, egyetem elvégzése, folyamatot felgyorsította, röghöz kötés, egyetemi férőhelyek, iskolarendszer átalakítása, döntési lehetőségek, felsőoktatási korban, elvándorlás trendszerű, külföldi munkavállalás, évtizede népszerű, magyarok körében, kivándorlási szándék, ország tartós, bármilyen típusú, teljes lakosság, ország szegényebb, diplomával rendelkezők, munkanélküliek körében, kivándorlást támogatja, kiköltözéssel járó, utóbbi években, képzettebbek mennek, legfrissebb adatok, alacsonyabb képzettséggel, hivatal szerint, sors keze, világgazdaságnak, felgyorsulásához, kivándorolnának, döbrögisztánból, magyarországról, kedvezőtlenebb, magyarországot, munkavállalást, németországban, munkanélküliek, magyarországon, felgyorsította, elnéptelenedni, iskolarendszer, támogatásának, túlnyomórészt, kiköltözéssel, munkavállalás, dinamikájával, csökkenésében, képzettséggel, alulbecsültek, felsőoktatási, képzettebbek, agyelszívást, kivándorlást, kivándorlási, megfordítaná, statisztikai, statisztikák, britanniában, életpályában, megoldásában, hatóságoknak, magyarország, százaléknál, rendelkezők, elvándorlás, agyelszívás, csökkentése, kivándorlás, munkapiacon, problémákat, átalakítása, lehetőségek, megdöbbentő, ugyanekkora, reménykedni, kétharmaduk, vándorbotot, kivándorlók, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.